Over Senz

Ik ben Wilma Crezée – van Bragt, vitaliteitscoach voor mensen die in zichzelf willen investeren om hun doelen te bereiken. Meer energie in je leven te krijgen en je goed en gelukkig te voelen.

Ik vind het een super uitdaging om mensen vitaler te krijgen. Disbalans in lichaam of geest of allebei, zonder aandacht zal dit niet zomaar opgelost worden, eerder zal het probleem zich verplaatsen. Je kunt zoveel invloed zelf hebben op je leven,  zowel op fysiek als mentaal niveau.

Sinds 2011 verzorgt Senz vitaliteit allerlei massages, stressreductie interventies, voedings- en bewegingsadviezen.

We leven in een drukke wereld en mensen kunnen om welke reden dan ook veel stress ervaren. Een ontspanningsmassage doet wonderen. Een lichaam wat langere tijd onder stress heeft gestaan zal veel triggerpoints bevatten, deze punten zorgen ervoor dat de toevoer van o.a. voedingstoffen de spier niet zal bereiken.

Het effect van stress op het lichaam heeft gigantisch veel gevolgen en daarom heb ik in 2015 een life coach opleiding gevolgd, omdat ik ervan overtuigd ben dat balans in het mentale brein een belangrijke schakel is in hoe vitaal iemand zich voelt. Mijn aanpak is resultaatgericht: ik richt me op het ware gevoel, de sense, de zin, waar jij goed in bent en waarvoor jij wilt gaan. Concreet gericht naar jezelf kijken (gedrag): openheid en de wil om aan jezelf te werken zijn sleutelwoorden hierin. Ik werk graag met mensen en motiveer hen graag om zowel op fysiek als mentaal niveau energierijker in het leven te staan waardoor zij zich beter voelen. Sterker worden door middel van bewegen en de discipline hebben om voor bepaalde doelen te gaan.

Ben je benieuwd naar jouw veerkracht rondom stress? Bekijk de mogelijkheden wat een Omegawave stressmeting voor jou kan betekenen.

Natasha verzorgt op vrijdag de massages in de praktijk.