VITALITET

Vitaliteit

Verhoog je vitaliteit en voel je fit en gezond. Dat wil toch iedereen. Je staat sterker in allerlei opzichten. De grote vraag is dan wellicht hoe doe je dat dan?

Als vitaliteitscoach help ik je mentaal en fysiek in beweging te komen. Jouw huidige leefstijl en de daarbijbehorende patronen brengen we in kaart. Dit bij jezelf te herkennen en daarin je hulpvraag voorop te stellen en de gekozen doelen tot een succes te laten worden. Waar zie je jezelf staan over 2 maanden. Het motiveren om te buigen naar gezond en effectief gedrag. De combinatie van stressmanagement, voeding, beweging, mentale kracht, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning zijn sleutelwoorden in mijn coaching.  De bewustwording staat centraal en ik daag je uit om een onbewuste bekwaamheid te ervaren in een vitale levenswijze.  Want dat is goud waard voor een lange tijd! That makes Senz.

Een verandering vergt doorzettingsvermogen en tijd. Ik werk dan ook graag minimaal 2 maanden met mijn coaches met een stuk commitment op voorhand om de gekozen hulpvraag uit te werken. Een combinatie van voedingsadvies, mentale coaching, beweging, stressmanagement en interventies zoals massages of ademhalingstechnieken.

Kijk hiervoor ook bij vitaalpakketten Senz.

Benieuwd hoe je dat kunt bereiken?

Neem contact op en we plannen een afspraak in voor een intakegesprek.