Beweging- Personal training

Fit bij Senz. Afvallen, klachtenpreventie of spiergroei vergroten het kan allemaal bij Senz beweging.

Sporten vergroot je vitaliteit. Meer spieropbouw en energierijker in het leven. Fysieke klachten kunnen verdwijnen wanneer spieren krachtiger en gezonder worden.

Geniet van een eenmalige korting van 10% korting op een introductie uur personal training.

Korting geldig tot 2 september 2022.

Door te bewegen, verbeteren tal van lichaamsfuncties, en dat kan nét uitmaken of je ziek wordt of niet. Zo ventileren je longen beter als je regelmatig sport en kan het neusslijmvlies de binnenkomende lucht beter bevochtigen.

Betere weerstand niet alleen met het immuunsysteem te maken. De theorie is dat veel bewegen de immuuncellen uit hun schuilplaats haalt en dat die cellen ook nog eens sneller door het lichaam gaan bewegen. Zo zou een scherpere controle ontstaan op binnendringers.

Verder geeft regelmatige training vele gunstige effecten op het lichaam. Denk hierbij o.a. aan het versterken van het hart, efficiëntere ademhaling en verhoogde bloedvatendichtheid in de longen, cholesterol verlaging in het bloed en dat het lichaam beter vet leert verbranden.

Wanneer je voor personal training kiest gaan we jouw doelen in kaart brengen en ga ik hiervoor een bewegingsplan maken om jouw doelen te realiseren.
Een sport medisch profiel zal aangemaakt worden en een nulmeting gedaan worden.  O.a. de BMI zal in kaart gebracht worden maar ook jouw lichaamsomvang en vetpercentage wordt gemeten.

Je wordt gecoacht en getraind om jouw doelen te realiseren. De juiste training bij de juiste doelen. Afwisselende trainingsvormen worden gebruikt en er wordt zowel buiten als binnen getraind.

Kies je voor training in groepsverband, dan is wellicht de circuittraining wat voor jou. Verschillende oefeningen in een circuit, waarbij compound getraind wordt. Dat wil zeggen met je hele lijf. Zowel cardio als kracht wordt hiervoor ingezet. Heel leuk om te doen, telkens wordt het accent ergens anders op gelegd en is elke training weer net wat anders.

De eerste stap is al gemaakt, namelijk de gedachte dat je dit graag zou willen.

Vitaal leven is gezond omgaan met je lijf en daar hoort sporten bij. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Vergroot jouw uithoudingsvermogen en kracht.

                                                                                        Impressie van een sleetraining.

senz Circuittraining