Voeding

Vitaal in het leven met goede eerlijke voeding. Je bent wat je eet. Hoe ziet jouw leven er uit en wat heb jij nodig qua voeding om je goed te voelen. Voor elk mens is het anders en dat hangt ook van je bodytype af. Wat is jouw doel en welke voeding ondersteunt je voor het maximaal bereik. Wat heeft jouw lichaam nodig aan bouw- en brandstoffen en in welke verhoudingen. Benieuwd wat jij nodig hebt?

Senz Voeding maakt een mooi gebalanceerd voedingsadvies en begeleidt je hierin. Je hebt meer stok achter de deur en je bent doelbewust.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek / intakegesprek plus een meting.

De werkwijze die ik als voedingsdeskundige/gewichtsconsulent hanteer is ten eerste dat je op  kennismakingsgesprek / intakegesprek komt, waarin je huidige leefstijl besproken wordt, toekomstige doelen helder worden, een meting wordt gedaan en een begeleidingsplan opgesteld wordt met een geplande tweede meting. Met behulp van o.a. enkele vragenlijsten krijg ik een beeld van je eventuele knelpunten.

Voor dit gesprek krijg je een voedingsdagboek toegestuurd of je vult deze digitaal in op een app, waarin je minimaal 7 dagen bijhoudt wat je eet en drinkt. Dit voedingsdagboek lever je enkele dagen voor het consult in, zodat we een goede start kunnen maken tijdens het gesprek. De duur van de intake is ongeveer 60 minuten.

Vervolgconsult plus een meting

Tijdens het eerste vervolgconsult bespreken wij jouw behandelplan. Een voorbeeld van een dagmenu op maat, rekeninghoudend met je doelstelling en bodytype.

Ga je voor een sportdoel bijvoorbeeld een triatlon dan zullen we de werkwijze anders aanpakken dan dat je doel fit worden van een burn out is. Maatwerk staat voorop!

Tijdens het vervolgconsult meten we de voortgang en bespreken we zaken waar je (mogelijk) tegenaan loopt.

Evaluatie

Tijdens de evaluatie worden de gestelde doelen geëvalueerd. Tijdens dit gesprek kijken we of er nog een vervolg komt en hoe deze ingevuld gaat worden. Tips en recepten worden o.a. nog doorgegeven.

Vitaal voedingspakketten

Eenmalig consult voor voeding komt op 60 euro

In dit gesprek komen de volgende punten naar voren:

-de bespreking van de ingevulde anamnese en vragenlijsten (bodytypetest, stresstest) waarin doelen en knelpunten naar voren komen.

-de bespreking van de ingevulde voedingsanalyse van minimaal 7 dagen

-mondeling advies

Het complete vitaalpakket voor voeding voor 2 maanden komt op 240 euro.

  • intakegesprek plus meting 60 minuten
  • 1 Voedingsanalyse / advies uitgewerkt plan
  • 1 Voedingsplan uitgewerkt op maat naar behoefte
  • 1 x tussentijds voortgangsgesprek plus meting
  • 1x evaluatie
  • what app contact onbeperkt