Life coaching

Moment van coaching

Merk je dat dingen niet gaan zoals je zou willen?
Is er een verschil tussen je huidige situatie en hoe je eigenlijk wilt dat die eruitziet?
Heb je geen goed gevoel over hoe het nu gaat? Pieker je over vragen als waarom bereik ik mijn doel niet?
Dit zijn vragen die je met een coach kunt bespreken. Je situatie wordt bekeken en je hulpvraag centraal gesteld.

Bedenk ook dat een op de vier mensen tussen de 18 en 25 jaar was in de eerste helft van 2021 psychisch ongezond. Dat is een stijging van 10 procentpunt ten opzichte van 2020.

Iemand wordt volgens het CBS aangemerkt als psychisch ongezond als diegene zich bijvoorbeeld vaak somber voelt, zenuwachtig is en veel stress ervaart. Volgens de laatste cijfers kampen jongvolwassenen vaker met zulke klachten dan andere leeftijdsgroepen.

Ook de mensen buiten de leeftijdsgroep van 18 tot 25 jaar hebben meer dan voorheen mentale gezondheidsklachten. Gemiddeld genomen is 15 procent van de mensen ouder dan 12 jaar psychisch ongezond. Dat is het hoogste percentage sinds 2001, toen de mentale klachten van mensen voor het eerst gemeten werden door het CBS.

Bedenk dat stress erg veel te weeg brengt. Benieuwd naar hoe jouw stress level eruit ziet? Met de Senz Omegawave stressmeting krijg je een eerlijk en verantwoorde kijk op hoe het op dit gebied met je gesteld is. Het mooie is dat je met deze waardevolle informatie juist heel veel verandering kunt krijgen in je leven. In een inhoudelijk gesprek wordt gekeken hoe de uitkomst levelt met je ervaringen en kunnen interventies ingezet worden. Omtrent de hulpvraag gaan we jouw mogelijkheden bespreken zodat je meer controle en vertrouwen krijgt in je toekomstige situatie.
Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand, ook op sociaal en zingevend gebied.
Herkenbaar? Kom in beweging en maak een afspraak voor een coachgesprek.
Jezelf doelen durven te stellen en hieraan gaan werken met behulp van een coach die je hierin begeleidt.
Zowel op de bedrijfsvloer als voor particulieren kan Senz coaching ingezet worden.

Het gevoel, de sense, is waar het echt omdraait. Daar kun je niet omheen.

Hoe werkt het?

Een coachgesprek kan eenmalig aangevraagd worden. Van tevoren wordt in een telefonisch gesprek de eerste voorbereiding gedaan om vervolgens het gesprek in te gaan.

Eenmalig coaching gesprek: 70 euro

Coaching traject.

Een coaching traject bestaat uit meerdere momenten. In het eerste gesprek staan we stil bij de hulpvraag en maken we afspraken over hoe we het traject gaan inrichten.
Aan de hand van het aantal gesprekken maken we een trajectprijs. Dit is inclusief verslaggeving.

Gesprek op locatie:

Afspraken op locatie zijn bespreekbaar, indien het buiten een straal van 10 km buiten de omgeving van Sleeuwijk/Gorinchem zal zijn, hanteer ik een reiskosten tarief van 0,28 ct per km.